Cum Cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR / CASH la livrarea coletului, prin PLATA ONLINE sau prin transfer bancar.

Metoda de livrare : Transport prin curier rapid – Tarif fix/ oriunde in tara 19 lei. Transport gratuit prin curier , daca comanda depaseste suma stabilita in oferta curenta afisata pe site .

Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica

Telefonand la 0723230823 un agent de vanzari din cadrul companiei va va prelua comanda.

Comanda prin email

Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la adresa : librariaculipic@gmail.com

Metoda de livrare : Transport prin curier rapid – Tarif fix oriunde in tara 19 lei

Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara,Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).

Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului.

Nu exista valoare minima pentru o comanda