Retur

Va rugam sa citit cu atentie informatiile din aceasta sectiune .

librariaculipici.ro se straduieste permanent sa satisfaca asteptarile clienților, de aceea daca nu sunteti pe deplin multumit de produsele comandate , puteti returna aceste produse si primi integral inapoi valoarea. In termen de 14 zile de la achiziție, intrati pe site-ul librariaculipici.ro si completați formularul de retur.

Ne vom ocupa de returul d-voastra prioritar!

Daca faceti retur integral al produselor , va vom returna valoarea totala si taxa de expediere inclusa pe factura.  Daca faceti retur partial , va vom returna diferenta pentru produsele returnate fara taxa de expediere,  care se considera achitata pentru produsul/produsele pastrate.  Indiferent daca faceti retur integral sau partial, taxa achitata de d-voastra curierului pentru retur o veti suporta d-voastra.

Ambalati cu grija produsele si va asigurati ca ati atasat si factura originala primita cu produsele . Va rugam sa va asigurati ca produsele sunt in ambalajul lor original si se prezinta cat mai aproape de starea in care s-au primit. Produsele returnate in alte ambalaje decat cele originale, produsele care au urme de uzura sau sunt deteriorate, nu se mai incadreaza la sectiunea retur suma integrala .

In termen de 14 zile va vom returna suma ramasa numai prin transfer in cont .

Conform legii in vigoare,  in termen de 14 zile de la inceperea contractului/facturarea produselor completați acest formular pentru retur .

Formular returnare produse