Termeni si conditii

Folosirea site-ului librariaculipici.ro implica acceptarea Termenilor si conditiilor si a Politicii de confidentialitate.

Va rugam cititi cu atentie aceasta sectiune

librariaculipici.ro este proprietatea GABRYANA JUCARII SRL, CUI RO38300676, CIF J15/1371/2017

UTILIZATOR este orice persoana care intra sa viziteze site-ul librariaculipici.ro.

CLIENT este orice persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda pe site-ul librariaculipici.ro.

CONTRACT – Comanda confirmata de catre vanzator. (Vanzatorul isi da acordul sa vanda si sa livreze produsele comandate, iar clientul isi da acordul sa le primeasca si sa le plateasca)

3 – Informatii generale

GABRYANA JUCARII SRL isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina continutul librariei online librariaculipici.ro.

librariaculipici.ro face eforturi pentru pastrarea corectitudinii informatiilor afisate pe site, insa nu garanteaza ca descrierile, imaginile sau alte materiale legate de produse sunt precise, complete sau fara erori. Erorile care pot aparea intr-o comanda care nu a fost inca expediata , va fi anuntata telefonic clientului pentru corectare sau anulare a comenzii .

Imaginile sunt cu titlu de prezenatare , pot prezenta variatii de culoare datorita realizarii fotografiilor si a luminii , pret eronat incarcat sau afisat prin marirea preturilor de catre furnizori, descrieri incomplete, marimi ale produselor diferite. Incercam sa pastram permanent acuratetea informatiilor pentru produsele afisate.

Produsele au pret afisat cu tva inclus .

Livrarea produselor se face prin curier si se taxeaza separat .