Despre noi

Librăria cu lipici, zâmbete pentru pitici

Vă amintiți de copilărie? Oare vă mai amintiți cum arăta prima jucărie și emoțiile care o însoțeau? Poate ați devenit părinte între timp și aveți ocazia să vedeți cât de mult iubesc copiii joaca. Și tocmai pentru că prețuiți rolul pe care joaca îl are în viața copilului, poate vreți să îi oferiți ce e mai bun și mai potrivit pentru el, poate chiar o parte din emoția copilăriei dumneavoastră . Cum ar fi să alegeți o jucărie aparte, o jucărie durabilă, care să îi dezvolte creativitatea și inteligența?

 

Iubim copiii, iubim joaca, iubim educația. Vrem să vedem zâmbete și copii fericiți, tocmai de aceea alegem cu responsabilitate fiecare produs. Punem preț pe dezvoltarea cognitivă a copiilor și ne străduim să vă arătăm cât de frumoase pot fi momentele petrecute în familie în compania unui joc care nu doar binedispune, ci și stimulează dezvolatea armonioasa a copiilor .

 

Pentru noi, emoția copiilor e cea mai importantă, iar pasiunea cu care pornim la drum, în fiecare zi, se vede în toate interacțiunile noastre. Ne place să vedem și părinți fericiți, de aceea oferim soluții pentru fiecare provocare și suntem alături de voi în procesul de ghidare către cea mai potrivită alegere.

Știm cât e de important timpul petrecut în familie și cât de frumoase sunt amintirile pe care le creați împreună, de aceea venim către voi cu jucării de calitate, inovatoare, adaptate tuturor nevoilor copiilor:

  • Jucării educative pentru dezvoltarea cognitivă;
  • Jucării pentru dezvoltarea abilităților de recunoaștere, asociere, coordonare ochi-mână;
  • Jucării pentru motricitate;
  • Jucării și jocuri strategice;
  • Jocuri de masă/colective sau individuale;
  • Cărți de colorat, pictat, cărți sonore, cărți de citit pentru părinți și copii;
  • Cărți pentru activități de creație și creativitate; Craft-uri;
  • Jucării din lemn și puzzle-uri educative, variate și durabile.

Suntem apreciați pentru profesionalismul de care am dat mereu dovadă, pentru varietatea de jucării și cărți, pentru raportul cel mai bun calitate-preț, dar și pentru rapiditatea și seriozitatea cu care abordăm fiecare comandă. Considerăm că răsplata noastra este zâmbetul copiilor, iar fiecare colet pe care îl livrăm poartă în el emoție și bucurie.

Magie intr-o cutie !